Здраво, јас сум симона!

тука прати ми текст за тебе како на примерите што ти ги пратив на вибер.

опседнатостa со тоа како изгледа вашето тело знае да биде стресна.

Дали го посветувате целото свое време на намалување на тежината? Дали сè што правите се врти околу вашето телесн изглед? Храната е само еден од повеќето фактори што придонесуваат за вашата благосостојба. Нажалост, веројатно сте научени дека непрекинатото барање на намалување на тежината е сецелосното решение за најмногуте здравствени проблеми. Но, ова е далеку од вистината. Вистината е дека вашите обиди за намалување на тежината можат да предизвикаат повеќе штета отколку корист.

info-wm

ЧЕСТО СТЕ НА ДИЕТА

is associated with body dissatisfaction, depression, lower self-esteem, and increases in binges and cravings?

info-b

ВАРИРАЊЕ НА КИЛАЖАТА

has been linked to type 2 diabetes, high blood pressure, cancer, and bone fracture?

info-e

Yo-Yo ЕФЕКТ

who continually regain lost weight tend to regain weight in the abdominal area.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.

СЕ ДОДЕКА НЕ ГИ ВНЕСЕШ СИТЕ НУТРИТИВНИ ВРЕДНОСТИ ПРАВИЛНО, НИШТО НЕМА ДА СЕ ПРОМЕНИ

СО ПРОМЕНА НА ИСХРАНТА, МОЖЕШ ДА ЈА ПРОМЕНИШ ЦЕЛАТА ФИЛОЗОФИЈА